Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

11 вересня вчителем біології Тімченко А.І. було проведено   відкритий урок-свято "Посвячення в біологи". Метою уроку було сформувати уявлення про біологію як науку, що вивчає живі організми; виховувати почуття любові до природи та предмету біології; посвячення учнів в біологи.

На уроці були присутні батьки учнів  Якубов А.В., Зікун О.М., вчителя-колеги, учні старших класів: Черський Віктор - переможець районної олімпіади з біології; Вчерашня Ольга.

Батьки, вчителі та учні привітали учнів 6 класу з початком вивчення нового предмету біологія.

На уроці була використана комп. презентація "Наука біологія&q ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: lena4 | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

Дуже весело й цікаво пройшли спортивні змагання між командами "Динамо" та "Адідас" серед учнів 5 -9 класів.

У конкурсі "Футболісти" учасники обводили м'ячем кеглі і намагались влучити в кеглю.

У конкурсі "Стрибунці" стрибали по кочках - хто швидше; з місця - хто далі; на скакалці - хто довше.

Конкурс "Стрільці" виявив, хто найміткіший - попаданням газетним ядром у відро; найспритніший - метан ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: lena4 | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

9  вересня у школі серед учнів молодших класів відбулися спортивні змагання до Дня фізкультури та спорту.

Дітей було поділено на дві команди: "Орлів" та "Волопанів" (Володарськ - Паннівка)

Конкурси дуже сподобались, тому що були цікаві, веселі та творчі.


		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: lena4 | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

Тема "Україна - єдина країна" була актуальною у цьому навчальному році. Йдучи на урок, учні знали, що мова буде йти саме про Україну. Вдома вони готували вірші, фотокартки з краєвидами рідного краю, готували приклади того, що Україна дійсно є єдиною.
 Вчителі  розповіли про історичний шлях України до незалежності, про важкі часи, які зараз переживає країна, про сподівання на щасливе майбутнє батьківщини. 
Перший урок у 1 класі
Перший урок у 2 класі (класний керівник Лагер Т.Й.)
Перший урок у 3 класі
Перший урок у 4 класі
Переглядів: 418 | Додав: lena4 | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

Промайнуло тепле літо,як три коротких дні, і знову ми в Школярії готові до подорожі в Країну Знань.
Школа - це гавань, від якої кораблі йдуть у море. А Вчитель є капітаном корабля. Отож, капітани зайняли свої місця біля своїх екіпажів.
З радістю зустріли свого капітана корабля, Жук В.Г., й наймолодший екіпаж - першокласники.
Вікторія Геннадіївна побажала першачкам міцного здоров'я, успіхів у навчанні, батькам - терпіння та любові. Потім всі разом, ставши у коло з калини та квітів, продемонстрували єдність та дружбу.
На святі були присутні гості: Кубарєв О.В. - начальник відділу молоді та спорту Володарської райдержадміністрації; Лагер С.О. - представник Екоіллічагро; настоятель Свято-Покровського храму отець Володимир.
Гості подарували подарунки першокл ... Читати далі »
Переглядів: 406 | Додав: lena4 | Дата: 07.09.2014 | Коментарі (0)

 

Сьогоднішній день у майданчику видався не менш цікавим та захоплюючим. Настрій в дітей ще зранку був бадьорий, бо сьогодні  - спортивні змагання. Діти змагалися не лише у силі, мужності, спритності, але й демонстрували свої розумові здібності, кмітливість та винахідливість.
Конкурс "Найкмітливіший" показав, що загадки розгадувати не так вже й легко, але це дуже корисно.
У конкурсі "Найсильніші" учні демонстрували силу, витримку, показували, як в них розвинуті м'язи. Дуже захоплено пройшли конкурси "Перетягування канату", "Господарочка", "Посади та збери врожай" та багато інших.
Найбільш активними були капітани команд Тіт О, Самохін М., які дуже вболівали за результати своєї команди, підтримували кожного її члена.
Наприкінці суддя Черський В. оголосив результат змагань, за яким перемогла дружба. 
Всі учасники отримали солодкі призи.
Переглядів: 419 | Додав: lena4 | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

Кожна людина має певні здібності. Але здібності, як і м'язи, зростають лише за умов тренування. Тому 4 червня у дитячому майданчику "Сонечко" було проведено тренінг "Твоя пам'ять та увага". Адже тренінг - це ефективна форма групової роботи, яка забезпечує активну участь і творчу взаємодію учасників між собою та тренером. Під час проведення діти були ознайомлені з правилами тренінгу та різноманітними іграми, вправами для тренування пам'яті, спостережливості. Головною метою було виховувати в учнів прагнення до пізнання, саморозвитку. Цікавими були всі види роботи. Дітям дуже сподобалась гра "Склади рекламу різновиду чорного чаю", яка сприяє розвитку вміння так зацікавити покупця, щоб попит на продукцію був феєричним. Найкраще з цим завданням впоралася команда "Веселі смайлики". Не менш цікаво і пізнавально було проведено дослідження "Що за чим впаде". Перед учнями постало завдання пильно переглянути в якому порядку викладен ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: lena4 | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

Из всех запланированных воспитательных мероприятий второго дня самым интересным и увлекательным была игровая программа  "Веселые путешествия с пиратами", где дети должны были проявить свое упорство, смекалку, настойчивость, показать свои знания и умения.
Ключевым стержнем игры было неожиданное появление пиратов Джо и Перри (воспитатели Гаврюшенко В.М. и Лунева Л.Л.), которые сумели заинтриговать ребят и увлечь их за собой на поиски клада.
Но прежде чем брать детей к себе в компанию, пираты захотели  убедиться насколько выносливы наши ребята, сумеют ли они добраться до острова, где зарыт клад.
Испытаниями были конкурсы: измерить рост (ложкой, шоколадкой), измерить вес (пропрыгать на воздушных шарах), поймать рыбешку, прогнать акулу, отгадать загадки, спеть песни.
После каждого конкурса ребята получали ключ к расшифровке местонахождения клада.
Испытания были все преодолены, путь к кладу открыт.
А в сундучке оказались вкусные слад ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: lena4 | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)


Дружно и весело прошел первый день для ребят пришкольно-оздоровительной площадки "Солнышко". В первую очередь ребята должны были выбрать вожатых, решить организационные вопросы: придумать эмблемы отряда, девиз, речевку.
Так появилось три отряда: "Романтики", "Веселые смайлики", "Фраера". Затем воспитатели ознакомили ребят с правилами поведения на территории площадки, Т/Б при проведении  игр и конкурсов.
Но самым главным мероприятием этого дня стал конкурс рисунков на асфальте, приуроченный ко Дню защиты детей, который проходил под девизом "Мир дому твоему". Свои задумки ребята воплотили в своих рисунках, и все они были о мире, дружбе и любви к родному дому, к родному краю.
Итоги конкурса подводили выпускники школы - 9-классники, как независимое жюри.
Рисунки были очень оригинальными, красивыми. Все ребята получили сладкие призы.

... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: lena4 | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

В передостанній травневий день школа немов застигла у святковому вбранні, очікуючи випускників, учнів, вчителів, гостей на традиційне свято Останнього дзвоника.
Свято відкрила директор школи Тедерова В.В.. Вона поздоровила всіх учнів, вчителів із закінченням навчального року та вручила грамоти за відмінне навчання та активну участь у житті школи та району. Є ким пишатися: Черський Віктор, Якубова Анастасія, Паздніков Володимир, Бондарчук Олеся – відмінники у навчанні. Черський В. посів І місця у районній олімпіаді з біології, у районному конкурсі малюнків «Фарби Донеччини», фотоконкурсі «Іскорка Божия».
Випускникам директор побажала успіхів у складанні іспитів, у правильному виборі подальших шляхів життя. 
На святі були присутні гості: настоятель Свято-Покровського храму, отець Володимир; Карюк О.В., методист РВО; Лагер С.О., представник Еко-Ілліч Агро.
Настоятель Свято-Покровського храму с. Бойове благословив випускників на ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: lena4 | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 »