Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Промайнув яскравими фарбами свят, насичений підсумковими контрольними атестаціями місяць травень. Він залишив в наших серцях і серцях наших дітей радість перемог і смуток прощання з початковою школою, першою вчителькою. Випускний учнів 4 класу в Новогригорівській школі став хвилюючим моментом для всіх: і учнів, і батьків, і вчителів. Гарно прикрашена зала: виставки дитячих робіт, сімейні світлини, класні фотогазети, а серед них - звите гніздечко, над яким кружляють пташенята - це учні 4 класу. В перший політ проводжає наших дітей класний керівник Жук Вікторія Геннадіївна. Лунають фанфари, з'являються глашатаї і починається бал. Під мелодію вальсу виходять до зали випускники. Вони займають місця в кріслах, прикрашених кольоровими стрічками, кульками. На екрані з'являються слайди про дружню родину четверокласників. Випускники з екрану звертаються до вчителів зі словами вдячності, а потім доводять, що всі вони талановиті. Вчерашня Ганна дарує присутнім музичні композиції на скр ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: lena4 | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

21 травня в Новогригорівській  школі відбулося свято для учнів та батьків  «Прощання з Букварем». Свято було з казковими героями: Карлсоном, Бабою Ягою, Шапокляк, Сніговою  королевою, Циганкою, Нечепурою, поштарем Пєчкіним  (яких грали батьки, бабусі, вчителі, старшокласники).  

Казкові герої запропонували дітям дуже багато цікавих завдань: загадки і ігри, поради і вірші, танці і пісні.

Першокласники виконували всі завдання з великим задоволенням, адже  за кожне виконане завдання отримували пелюстку.

В очах блищали іскорки, які коштують дорогого.

 Для дітей було підготовлено презентацію «Ми щасливі» (сторінки життя дітей за цілий рік).  

Свято запам’яталося дітям , батькам, гостям надовго. Солодощі  були в кінці свята до вподоби всім. Діти сказали : «ЦЕ СУПЕР!!!» 

... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: lena4 | Дата: 26.05.2014 | Коментарі (0)

16 травня у школі відбулась традиційна батьківська конференція за підсумками навчального року.
Директор школи Тедерова В.В. звітувала перед батьками про досягнення у навчально-виховній роботі. Кращих учнів школи було нагороджено грамотами за високі досягнення у навчанні та активну участь у житті школи. А самим активним родинам було вручено подяки.
Другий етап конференції проходив у вигляді родинного мосту, який зв’язав воєдино учасників заходу і допоміг намітити шляхи для досягнення єдиної мети – підготувати дітей до самостійного життя (перед конференцією було проанкетовано батьків; проведено опитування дітей у вигляді інтерв'ю)
Експертом цієї зустрічі був методист з психологічної служби Сорока В.О., яка допомагала порозумітися, створити єдність поглядів, думок, вражень, тобто скласти гармонію. 
Спілкування пройшло в атмосфері доброзичливості. Вчителі і батьки були вдячні Сороці В.О. за допомогу у вирішенні складних ситуацій.
В резу ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: lena4 | Дата: 26.05.2014 | Коментарі (0)


Под таким названием проходила торжественная линейка, посвященная незабываемому и немеркнущему в веках подвигу великой Победе над фашизмом, 69-летие которой мы отмечали в эти майские дни.
Празднично одетые, с огромными букетами цветов жители сел Пановки и Новогригорьевки пришли на праздник в школу, чтобы выразить самую глубокую сыновью и дочернюю благодарность за тот великий подвиг, который совершили наши отцы, деды, братья, отстояв свободу и независимость нашей Родины.
Юному поколению есть у кого учиться, есть с кого брать пример.
 Линейку открыла директор школы Тедерова В.В.. Она поздравила жителей сел с праздником.
Школьники подготовили праздничный концерт для ветеранов и жителей сел.
Были спеты песни, прочитаны стихотворения, показаны тревожные документальные кадры тех грозных военных лет.
После торжественной части все присутствующие направились к Обелиску погибших воинов-односельчан, чтобы почтить  память минутой молчания и во ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: lena4 | Дата: 26.05.2014 | Коментарі (0)

25 квітня 2014 р. у школі було проведено урочисту лінійку, присвячену Чорнобильській трагедії. З інформаційним повідомленням виступили учні 8 класу, Черський В. та Черська А.. Вони читали вірші, присвячені Чорнобильській катастрофі.
Наступним етапом нашого заходу був перегляд фільму «Дзвони Чорнобиля», який справив на дітей велике враження, про що вони вели бесіду за круглим столом.
Учні привітали наших односельців – ліквідаторів, Черського В.Є. та Перекрест В.П.

 

Переглядів: 405 | Додав: lena4 | Дата: 26.05.2014 | Коментарі (0)

Благовіщення Пресвятої Богородиці — це велике свято, яке відзначається 7 квітня кожного року. Як зазначає церква, саме в цей день архангел Гавриїл з’явився в місті Назареті, щоб сповістити Діві Марії благу звістку – народження сина Ісуса, Месії. Марія була здивована, бо в домі свого чоловіка Йосипа вела непорочне життя, але архангел пояснив, що дитя з’явиться через посередництво Духа Святого, без порушення цноти Марії.
Благовіщення таке велике свято, що в цей день навіть пташка гнізда не в’є. В цей день люди не повинні працювати. В церквах відправляється служба Божа.
Прийшовши з церкви, в деяких регіонах України, господар випускає на сонце всіх тварин, навіть кота і пса, „щоб чули весну і про себе дбали.” Від Введення, яке святкується 4 грудня до Благовіщення не можна працювати на землі, бо вона повинна відпочити і набратися сил до щорічних господарських робіт. В день Благовіщення Господь благословляє усе живе, в тому числі і зем ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: lena4 | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

З метою вивчення дії рідини на занурне тіло, експерементального дослідження залежності сили, що виштовхує від інших фізичних величин, розвитку навичок самостійної роботи вчителем Крищуком В.Ф. було проведено відкритий урок з фізики у 8 класі.Урок пройшов на одному диханні. Учні були експереметаторами, дослідниками. Епіграфом до уроку були слова М.Ломоносова: "Один дослід я ставлю вище, ніж тисячу думок, народжених тільки уявою".

Переглядів: 498 | Додав: lena4 | Дата: 13.04.2014 | Коментарі (0)

Щороку учні та вчителі школи активно приймають участь у природоохоронних акціях “Годівничка”, “Первоцвіт”, “Птахи прилетіли".
От і цього року напередодні Дня довкілля  вся шкільна родина взяла участь у суботнику з благоустрою рідної школи. Мета цього заходу - виховати почуття любові до навколишнього середовища.
Цінуй, людино,
Доброту природи - 
Все, що вона дарує
Щедро нам. Її ліси, поля,
Повітря, води - 
 То вічний і святий  Величний храм!

 

Переглядів: 411 | Додав: lena4 | Дата: 13.04.2014 | Коментарі (0)

Відкритий урок (Російська мова) у 5 класі давала вчитель Карюк О.В. 
На уроці були присутні завідувач методкабінету Антикало С.М. та директор школи Тедерова В.В.


Переглядів: 417 | Додав: lena4 | Дата: 16.03.2014 | Коментарі (0)

В 1 классе прошли развлекательные соревнования с участием родителей "Один за всех и все за одного".
Судьями соревнований были: директор школы Тедерова В.В., учитель английского языка Гаврюшенко В.М. и от родителей - Трофимовский В.В.
Ребят было поделено на 2 команды. 
Классовод Лагерь Т.И. подготовила и провела с детьми много интересных конкурсов: "Посади картофель", ""Собери рисунок", "Попади в цель", "Скачки", "Выбей бал", "Нарисуй красавицу".
В конце мероприятия детей было награждено медалями за І и ІІ место.
Детям и родителям очень понравились соревнования.







Переглядів: 447 | Додав: lena4 | Дата: 16.03.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 30 »