Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 26 » Батьківська конференція
21:15
Батьківська конференція

16 травня у школі відбулась традиційна батьківська конференція за підсумками навчального року.
Директор школи Тедерова В.В. звітувала перед батьками про досягнення у навчально-виховній роботі. Кращих учнів школи було нагороджено грамотами за високі досягнення у навчанні та активну участь у житті школи. А самим активним родинам було вручено подяки.
Другий етап конференції проходив у вигляді родинного мосту, який зв’язав воєдино учасників заходу і допоміг намітити шляхи для досягнення єдиної мети – підготувати дітей до самостійного життя (перед конференцією було проанкетовано батьків; проведено опитування дітей у вигляді інтерв'ю)
Експертом цієї зустрічі був методист з психологічної служби Сорока В.О., яка допомагала порозумітися, створити єдність поглядів, думок, вражень, тобто скласти гармонію. 
Спілкування пройшло в атмосфері доброзичливості. Вчителі і батьки були вдячні Сороці В.О. за допомогу у вирішенні складних ситуацій.
В результаті спілкування була досягнута спільна думка, що процес спілкування – це сумісний процес виховання батьків та вчителів.
Підтвердженням всього дійства є слова Василя Сухомлинського , який порівнював дитину з квіткою, спілкуватися про яку потрібно постійно – від народження і до цвітіння.

 

Переглядів: 404 | Додав: lena4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: