Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 6 » Батьківські збори у формі тренінгового заняття «Батьки та діти: пізнаємо Концепцію «Нова українська школа» разом»
08:32
Батьківські збори у формі тренінгового заняття «Батьки та діти: пізнаємо Концепцію «Нова українська школа» разом»

Організація повноцінної взаємодії педагогів і батьків є сьогодні одним з найважливіших завдань, що стоять перед колективом нашого шкільного закладу. Формальні, нецікаві класні та загальношкільні збори, виклики батьків до школи з метою не стільки об'єднати зусилля, скільки полаяти батьків - усе це позбавляє їх бажання бувати в школі.

Тому 05 лютого в Новогригорівській школі відбулися батьківські збори у формі тренінгового заняття «Батьки та діти: пізнаємо Концепцію «Нова українська школа» разом». До родинного спілкування у колі були запрошені не тільки батьки 1-го класу, а й батьки майбутніх першокласників задля ознайомлення з освітньою реформою.

Учасники тренінгу за допомогою різноманітних інноваційних вправ познайомилися зі структурою уроків, правилами поведінки на занятті (вправа «Скринька правил); особливостями освітньої реформи; співпрацювали в команді; демонстрували готовність допомагати вчителеві у створенні сприятливої психологічної атмосфери у класі, проведенні заняття.

Створити комфортну емоційну атмосферу допомогла вправа на знайомство «Золота рибка».

Тренер Жук В.Г. зазначила, що найважливішою умовою родинного виховання є міцний фундамент сім’ї, який базується на авторитеті батька та матері, їхній любові і повазі одне до одного та до дітей.

Себе та свою дитину батьки представляли за допомогою вправи «Ранкове коло».

Цікаві відеоролики про наше шкільне життя в НУШі не залишили байдужим нікого!

Наприкінці батьки залишили дітям свої побажання на вітрилах корабля.

Цікаво й змістовно пройшов тренінг, під час якого батьки усвідомили, що виховання дитини в школі та сім'ї - це єдиний нерозривний процес, тому надзвичайно важливо, щоб ми об'єднали свої можливості та зусилля і почали плідно співпрацювати задля гідного виховання та компетентності учнів у Новій українській школі.

Щира подяка батькам за активну участь у тренінгу.

Переглядів: 239 | Додав: lena4 | Теги: батьківські збори у формі тренінгов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: