Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 13 » День космонавтики
15:41
День космонавтики

12 квітня у Новогригорівській початковій школі проведено урок до Дня космонавтики «Мандрівка у космос», що стала відмінним приводом продовжити патріотичне і громадянське виховання дітей, сформувати або підтримати почуття завзятості, прагнення до досягнення мети, гордість за звершення свого народу.

Класна кімната була оформлена яскравими малюнками, колажами, творчими виробами на тему «День космонавтики», створені руками дітей. Найменші учні початкової школи (1клас) стали першими, хто здійснив «політ у космос». Діти старанно взяли участь у оформлені класної дошки дивовижними малюнками про Всесвіт, декламували вірші, активно відповідали на запитання вчителя під час виховної бесіди «Мандрівка у космос».

Діти спробували себе у ролі космонавтів, астрономів, конструкторів, які досліджували таємниці космосу. Школярі у формі усного журналу «Шлях до зірок» із великим захопленням розповідали цікаві факти з життя першого космонавта Юрія Гагаріна, про будівництво космічного корабля, перший штучний супутник.

Свої знання про історію авіації і космонавтики виявили учні 3 класів у вікторині «Людина і космос». Діти активно відповідали на запитання, розв’язували кросворди та ребуси, брали участь у конкурсах, які їм підготували вчителі.

Таємниць у Всесвіті ще так багато, відкривайте їх, друзі!

Переглядів: 310 | Додав: lena4 | Теги: день космонавтики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: