Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 23 » Екскурсія до краєзнавчого музею та районної бібліотеки
13:26
Екскурсія до краєзнавчого музею та районної бібліотеки

Мова - це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Змалечку, виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен, в першу чергу, створити в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб - МОВА!

Говорячи про рідну мову, ми не можемо забувати про Її Величність Книгу, тому учні початкових класів Новогригорівської школи завітали до Нікольської дитячої бібліотеки. Діти познайомилися з розмаїттям книжок, пізнали бібліотечні секрети, а саме: на яких сторінках ставиться бібліотечний штам, як правильно обирати книгу, переглянули презентацію «Світові бібліотеки».

Маленькі розумники неабияк проявили себе у питаннях на знання літератури. Читайлики залюбки відповідали на питання казкової вікторини. Юні читачі роздивлялися, а дехто встиг навіть почитати цікаві книги і журнали.

В цей день малеча мала змогу відвідати й районний краєзнавчий музей, в якому представлено десять моделей, прикрашених вишитими візерунками різних історико-етнографічних регіонів України і дві чоловічі сорочки, вишитих Ольгою Фесенко - чудовою майстринею, керівником народної студії-клубу любителів вишивки «Рушничок» м. Маріуполь. Завдяки цікавій і змістовній розповіді екскурсовода, малеча мала змогу зануритись в культуру, побут, історію нашої Батьківщини. Виставка викликала тільки позитивні емоції, частину яких учні та вчителі залишили у книзі побажань.

Діти отримали величезне задоволення від подорожі.

Дякуємо працівникам бібліотеки та музею за позитивні емоції та нові знання.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 226 | Додав: lena4 | Теги: Екскурсія до краєзнавчого музею та | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: