Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 5 » Інтегрований урок з української літератури та математики на тему «Неповторний світ дитинства в поезії Лесі Українки «Мрії». Дії зі звичайним
19:58
Інтегрований урок з української літератури та математики на тему «Неповторний світ дитинства в поезії Лесі Українки «Мрії». Дії зі звичайним

5 лютого вчителями Новогригорівської школи (Ярошук О.В., Крищук В.Ф.) було проведено інтегрований урок у 6 класі з української літератури та математики на тему «Неповторний світ дитинства в поезії Лесі Українки «Мрії». Дії зі звичайними дробами».

Мета уроку: повторити та закріпити знання учнів про життя та творчість Лесі Українки; удосконалювати навички виразного читання, зв’язного мовлення, аналізу ліричних творів; узагальнити знання та вміння учнів виконувати дії зі звичайними дробами; розвивати логічне мислення, творчі та пошукові здібності учнів; викликати зацікавленість до вивчення предметів; виховувати почуття патріотизму, любові до України.

На уроці використані різноманітні форми і методи роботи з учнями, елементи нестандартних підходів, інтерактивних методик, мотиваційно-цільовий та пошуковий аспекти, які активізують пізнавальну діяльність учнів на уроці, розвивають системне логічне мислення, кругозір, творчу уяву, уміння думати і робити висновки, працювати колективно і самостійно: «Очікування», «Чарівна скринька», інтерактивна вправа «Леся Українка», розгадування кросворду, «Хто швидше?», «Мозкова атака», «Обмін думками», рефлексія «Продовж речення...» тощо.

Переглядів: 221 | Додав: lena4 | Теги: інтегрований урок з української літ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: