Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 28 » Міцний горішок знань
20:10
Міцний горішок знань

Навчально-дослідницьку роботу над підготовкою проекту учні 1-2 класів нашої школи вели десять днів. Пошукова робота проводилась під гаслом: «Горішок знань міцний, це знає кожен, та нам не відступати. Його нам розколоти допоможе бажання все на світі знать.»

Батьки і діти були залучені до пошуку цікавої та корисної інформації за темою «Домашні улюбленці. Хто живе в моїй оселі?». Спостереження велись вдома, діти з матусями вели журнал спостережень, фотографували і відео знімали. В класі було оформлено «Вернісаж домашніх улюбленців».

І ось настав час захисту презентації. Урок пройшов в дуже цікавій пізнавальній формі з використанням різноманітних методів роботи. На уроці були присутні «ветеринар» і «Чомучка», які надали суттєві роз’яснення на запитання дітей.

Діти презентували свої творчі роботи: складені розповіді, поробки, загадки, фотографії., ділилися кумедними історіями з власного життя. Подорожували вони потягом та зупинки робили на станціях: «Собаколюби», «Кішкознавці», «Хомяколюби», «Папугознавці», «Свинопаси», «Рослинознавці», «Кізколюби». Діти із захопленням приймали участь у різноманітних іграх «Склади портрет героя», «Шифрувальник»», «Зоомагазин», «Міцний горішок».

Не менш корисною і цікавою була на уроці рефлексія. Всі присутні на уроці,згадавши про лікувальні властивості кішок,ставши в коло по черзі доторкалися до пухнастої кішечки Еріки, щоб зняти втому, напругу з м’язів, зарядитись позитивом і отримати задоволення.

Ось такою була подорож в країну Природа. Міцний горішок знань було здобуто дітьми, бо знання – це сила й розум,а батьківська допомога – це ще й мудрість.

Ох, і смачними видались горішки!

Підготувала урок вчитель 1 класу Івашина І.В.

Переглядів: 424 | Додав: lena4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: