Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 29 » Навчальний тренінг для учнів 8-9 класів з курсу «Життєві навички для активного громадянства» за темою «Стаємо еко-відповідальними».
21:31
Навчальний тренінг для учнів 8-9 класів з курсу «Життєві навички для активного громадянства» за темою «Стаємо еко-відповідальними».

29 січня в Новогригорівській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов навчальний тренінг для учнів 8-9 класів з курсу «Життєві навички для активного громадянства» за темою «Стаємо еко-відповідальними».

Метою заходу було пояснення можливості економного використання природних ресурсів, сприяння формуванню екологічної відповідальності і позитивних екозвичок.

Учні проаналізували свої екологічні звички та їх вплив на природу, обговорили загрозливі наслідки засмічення довкілля, назвали негативні наслідки нераціонально використання природних ресурсів людством, познайомилися з поняттям «сміття», яке воно буває за його складом, вчилися його сортувати.

Шкала оцінювання володіння інформацією за темою наприкінці тренінгу показала найбільший відсоток якості отриманих знань. Але головне - діти зрозуміли, що еко-відповідальність починається з себе самого.

Підготували та провели тренінг Івашина І.В. та Бандура С.С.

Переглядів: 301 | Додав: lena4 | Теги: навчальний тренінг для учнів 8-9 кл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: