Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 22 » «Одна-єдина Соборна Україна»
22:17
«Одна-єдина Соборна Україна»
«На землі великій є одна країна:
Гарна, неповторна, красна, як калина.
І живуть тут люди добрі, працьовиті.
І скажу, до речі, ще й талановиті»
Під таким гаслом розпочався захід у Новогригорівській ЗОШ І-ІІ ступенів «Одна єдина Соборна Україна».
Жодна урочиста подія не обходиться без хліба, тому ведуча Жук В.Г. привітала всіх присутніх хлібом-сіллю та пригостила кожного духмяною паляницею. Школярі привітали один одного щирою усмішкою, бажаючи миру та дружби.
Учні 1-го класу виразно декламували вірші про прекрасну Україну та наказували оберігати, не забувати й пам’ятати, що ми – українці.
Зворушливу музичну інсценізацію «Нас єднає Україна» підготували школярі початкових класів разом з дівчатками 8-го класу.
Без екскурсу в минуле не обійшлося, тому учні переглянули презентацію, щоб зрозуміти значення Дня Соборності для України.
Наступним етапом свята було складання тематичної «павутинки» до слів «Батьківщина» та «Україна». У дружньому колі діти разом із класними керівниками виконали чудову пісню про улюблену рослину українців – калину.
Із зацікавленістю прослухали легенду про жовто-блакитні стрічки у віночку, який вплітала маленька україночка Кир’якова Мирослава.
Наприкінці заходу учні розмістили навколо карти України символічні сердечка, щоб наша Батьківщина була захищена любов’ю наших сердець та виконали пісню «Це моя Україна».
Усі присутні усвідомили головне, що лише в єдності дій та соборності душ можна досягти величної мети.
Після свята на подвір’ї школи учні з класними керівниками створили нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи та гордості за свою державу.
Дякуємо Жук Вікторії Геннадіївні за підготовку та проведення заходу.
Переглядів: 263 | Додав: lena4 | Теги: «Одна єдина Соборна Україна». | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: