Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 30 » Останній дзвінок – це сум розставань…
20:45
Останній дзвінок – це сум розставань…

Пролунав дзвінок останній,

Соловейком віддзвенів.

Ми йдемо в дорогу дальню

На очах у вчителів.

На душі бринить тривога,

Занімів порожній клас,

То дитинство босоноге

Проводжає тихо нас.

 

Веселе і разом з тим сумне свято Останнього дзвінка пройшло 30 травня у нашій школі.

Лунає  музика, щасливий гомін дітей, які чекають оповіщення про прихід літніх канікул. 

За традицією, хвилиною мовчання та покладанням квітів до Обеліску було вшановано тих, хто звеличив землю нашу, тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним сяйвом і безхмарною, мирною блакиттю небес. Право покласти квіти до Обеліску загиблим воїнам було надано кращим учням школи, відмінницям - Торгонській Карині, учениці 3 класу, та Якубовій Анастасії, учениці 7 класу.

Це свято особливе для наших дев’ятикласників. Двоє чарівних дівчат і двоє впевнених юнаків вишикувались на килимовій доріжці разом із класним керівником, Карюк Оленою Валентинівною. Усі такі радісні, сповнені сил й енергії до подальших життєвих рубежів.

Яке ж свято без гостей? Божого благословення, виважених вчинків й опіки Всевишнього зичив отець Володимир, настоятель Свято-Покровського храму с. Бойове. З теплими словами до учнів, вчителів та,  особливо, випускників звернулись Проценко Н.П., помічник народного депутата України Д.В.Лубенця, Аліпа С.А., начальник УТСЗН.

Від імені директора школи звернулась  до випускників Сарбаш Л.В. із напутніми словами - бути цілеспрямованими і наполегливими, добрими і порядними людьми.

На святі відбулося нагородження учнів школи - переможців районних конкурсів, спортивних змагань. А їх  у цьому навчальному році було чимало. Грошовою премією, яку виділив фермер Грушевий В.М., було нагороджено відмінників навчання: Стах Орину, 2 клас, Торгонську Карину, 3 клас, Якубову Анастасію, 7 клас.

Отримали вітання випускники і від найменших учнів школи – першокласників.

Завітали на наше свято і казкові герої: Голосний Дзвіночок, Баба-Яга, Кощій Безсмертний, козаки.

Багато теплих слів звучало на адресу вчителів - терплячих і мудрих наставників.  Саме їм, Берегиням сучасного та майбутнього, було вручено медалі "Берегиня супершколи".

На цьому святі було започатковано нову традицію - відкриття Парку Талантів, в якому майбутні художники й поети, співаки і музиканти, майстри ДУМ залишать назавжди свій слід у школі.

Слова вдячності були адресовані і найважливішим у житті кожного - батькам.

Після всіх привітань пролунав голос довгоочікуваного Останнього дзвінка,  який сповістив учнів школи про початок канікул, а випускників – про початок самостійного життя.

Школярі із піднесеним настроєм розходились додому, а випускники проводили прощальну фотосесію, щоб зафіксувати у світлинах незабутню мить прощання зі школою — таке тепле родинне дійство. Бо пройдуть роки, та завжди всі стежини повертатимуть цих хлопців і дівчат у рідну школу, на це шкільне подвір’я.

 

Нам залишається побажати  випускникам 2015-2016 навчального року завжди робити правильний вибір на життєвих перехрестях.

Хай щастить вам, дорогі діти!

 

 

 

 
 

 

Переглядів: 331 | Додав: lena4 | Теги: останній дзвоник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: