Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 27 » останній дзвоник
19:41
останній дзвоник

Свято Останнього дзвоника - найулюбленіше свято учнів, батьків, вчителів нашої школи. За традицією, на ньому проводяться підсумки навчального року, нагороджуються кращі. Не став винятком і день 24 травня.

На Останній дзвоник приїхали гості: настоятель Свято-Покровського храму с. Бойове отець Володимир, представники ТОВ "Екоіллічагро": Лагер Сергій Олександрович та головний економіст Ковальчук Валентина Петрівна, секретар Бойовської сільської ради Белінська Тетяна Вікторівна.

У своєму виступі директор школи Тедерова В.В. наголосила, що із 29 атестованих учнів 5 закінчило навчальний рік  на високому рівні, 11 - на достатньому.

За активну участь в житті школи, перемогу у районних конкурсах, Всеукраїнських інтернет-олімпіадах та конкурсах учням школи було вручено 50 грамот. 12 подяк отримали батьки.

З нетерпінням діти чекали виступу представників ТОВ "Екоіллічагро", які від імені колективу та особисто Ю.І.Тернавського завірили, що двері Новогригорівської школи будуть завжди відкриті для дітлахів. Відмінникам у навчанні вони вручили грошові премії та цінні подарунки. Також для організації літнього оздоровлення на пришкільному майданчику "Екоіллічагро" виділяє 1500 грн.

Вчителі, учні, батьки висловлюють щиру подяку ТОВ "Екоіллічагро", ТОВ "Екоіллічпродукт" та особисто Ю.І.Тернавському та В.І.Артеменко, які на протязі двох останніх років постійно піклуються про нашу невеличку школу, заохочуючи дітей до навчання.

Переглядів: 487 | Додав: lena4 | Теги: Свято останнього дзвоника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: