Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 3 » Педагогічна нарада -тематичний івент «Без духовної спільності виховання неможливе» (Сухомлинський В.О.).
16:01
Педагогічна нарада -тематичний івент «Без духовної спільності виховання неможливе» (Сухомлинський В.О.).

03 січня 2020 року в Новогригорівській школі відбулася педагогічна нарада - тематичний івент «Без духовної спільності виховання неможливе» (Сухомлинський В.О.).

Основними питаннями порядку денного стали:

  1. Інтеграція навчання як засіб забезпечення системних знань учнів з різних галузей науки для соціалізації особистості.
  2. Флеш-тренінг для педагогів «Психологічне благополуччя та резілієнс сучасного педагога».
  3. Роль національно-патріотичного виховання в освітньому процесі.

Основним доповідачем з першого питання був вчитель математики та фізики Крищук В.Ф. Вчителі активно долучилися до обговорення цього питання: вчитель географії Ілюхіна Н.Л. презентувала досвід роботи з цієї проблеми; учитель біології Якименко В.І. акцентувала увагу на проведенні інтегрованих уроків біології, хімії та основ здоров’я; Гаврюшенко В.М., учитель англійської мови, у своєму виступі говорила про доцільність інтеграції на уроках англійської мови; Жук В.Г., учитель 2класу, поділилася досвідом про важливість використання ІКТ у навчально-виховному процесі.

Вчитель 4 класу Івашина І.В. провела психологічно-педагогічний практикум з елементами флеш-тренінгу на тему «Психологічне благополуччя та резілієнс сучасного педагога». Якименко В.І. з біологічної точки зору пояснила про вплив резілієнсу на емоційно-психологічний стан вчителів при проведенні уроків.

Для педагогічного колективу нашої школи національно-патріотичне виховання особистості було і залишається пріоритетним.

В рамках реалізації національно-патріотичного виховання Жук В.Г. було підготовлено й проведено виховний захід-проект «З любов‘ю у серці, з вірою в душі»

Педагогічний колектив, учні та їх батьки відповідально долучилися до виконання завдань з реалізації цього проекту: оформили викладку літератури «Соборно жити засіваємо», виставку малюнків «Я люблю Україну»; провели флешмоб у форматі челенджу «Ми-українці» (відеоролик), гру-аукціон «Хай квітує Україна»; переглянули тематичні фільми та презентації тощо.

Гаврюшенко В.М. запропонувала інтерактивну стратегію «Асоціативний кущ», яка використовується на етапі актуалізації знань або рефлексії не тільки на уроках, а й у позакласній роботі.

Наприкінці педради завідувач філії Тедерова В.В. зазначила, що така спільна робота налаштовує на творчість, саморозвиток і самовдосконалення.

Переглядів: 218 | Додав: lena4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: