Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 7 » Перший дзвоник 2017
20:03
Перший дзвоник 2017

Традиційно 1 вересня всі учні вирушають в подорож до країни Школярії. Ця країна незвичайна, в ній кожна хвилина сповнена неповторними подіями.

На традиційному святі Першого дзвоника у нашій школі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості: директор Методичного центру Антикало С.М., методист Методичного центру – Бандура С.С.

Свято розпочалося українським танком та привітальними віршами дівчат- старшокласниць. Далі всіх привітала сама Україна (роль виконувала Подгорна Анастасія) з піснею «Розкажи про Україну».

Директор школи, Тедерова В.В, привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості, дітям - успіхів у навчанні, щоб кожен став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Гості свята також привітали шкільний колектив і побажали першокласникам успіхів у пізнанні нового та цікавого у світі знань, адже це будуть перші цеглинки в їхньому майбутньому житті.

Першачки - іменинники свята Першого дзвоника, отримали подарунки від найстарших школярів – дев’ятикласників.

Не залишилися осторонь і батьки першокласників. Вони були активними учасниками в проведенні свята (сценка «А ми знову до школи…») і подарували своїм дітям «Скриньку досягнень».

  • у свою чергу, підготували вірші про школу і запевнили всіх присутніх, що вчитимуться лише на 12 балів.

Країна знань - справжня казка і тому до неї завітали і українські козаки, які також привітали малюків і прийняли їх до своїх лав, пов’язавши їм галстуки. Саме козаки додали інтриги та принесли на свято Дзвоника, який невдовзі радісно пролунав на подвір’ї школи, закликаючи школярів до класів.

По закінченні святкової лінійки для учнів школи відбулися їхні перші уроки, метою яких було патріотичне виховання, де їх чекали цікаві завдання, які вони виконали на відмінно.

Батьки з гордістю спостерігали за своїми дітьми.

Всі отримали хороший настрій. Сподіваємося, що радість, яку першокласники отримали на святі, залишиться з ними весь рік.

 

Переглядів: 284 | Додав: lena4 | Теги: Свято Першого дзвоника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: