Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 4 » Перший президент України
08:42
Перший президент України

У вересні 2016 року Україна відзначала 150-річчя від дня народження видатного українського державного та політичного діяча, Голови Центральної Ради Української Народної Республіки, першої у ХХ столітті незалежної Української держави, історика і організатора української науки Михайла Грушевського.

З метою вшанування та утвердження традицій боротьби за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, засвідчення вдячності всім творцям і захисникам Української держави, виявлення поваги до унікального наукового доробку, здійсненого в руслі європейської інтелектуальної традиції, та у зв’язку зі 150-річчям Михайла Грушевського Указом  Президента України затверджено план заходів з підготовки та відзначення 150-річчя видатного українського діяча.

На виконання Указу Президента України в нашій школі у вересні вчителем історії Ілюхіною Н.Л. проведено просвітницькі заходи, спрямовані на вивчення ролі М. Грушевського в історії українського державотворення та науки, а саме:

- Тематична бесіда, «Михайло Сергійович Грушевський – український історик, літературознавець, соціолог»;

-  Перегляд фільму "Обличчя української історії";

- Інформаційні 5-тихвилинки на уроках історії, присвячені визволенню Володарського району від німецько-фашистських загарбників.

Переглядів: 398 | Додав: lena4 | Теги: заходи з вшанування пам'яті грушевс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: