Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 21 » QR-квест «У царстві рідної мови
21:36
QR-квест «У царстві рідної мови

Добігає кінця тиждень української мови та літератури.

Метою всіх проведених заходів було: актуалізувати та поширити раніше набуті знання з української мови та літератури; збагатити словниковий запас; розвивати творчі здібності, естетичні смаки, мовлення і мислення учнів; сприяти формуванню високоморальної особистості; виховувати повагу та любов до української мови, розуміння її краси.

Заходи, проведені впродовж Тижня, були різноманітні, цікаві, сприяли розвитку творчої активності, пізнання, активної життєвої позиції: викладка книжок про мову, твори українських поетів та письменників; українські музичні перерви; виставка малюнків до творів української літератури; відкритий захід, присвячений творчості Лесі Українки; відкритий урок з української мови.

Феєричним закінченням Тижня став QR-квест «У царстві рідної мови», який був проведений між учнями 5-9 класів.

«Сині» та «Жовті» команди квесту отримали маршрутні листи, за якими вони повинні були організовано рухатися від станції до станції, виконувати завдання та отримувати бали.

Учасники квесту мали змогу проявити всі свої знання з української мови та літератури, логіку, швидкість, мислення та творчі здібності.

Дякую всім учасникам за активну участь!!!

 

Переглядів: 241 | Додав: lena4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: