Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 3 » Родинний урок-віночок з навчання грамоти у 1 класі (вчитель Жук В.Г.)
19:30
Родинний урок-віночок з навчання грамоти у 1 класі (вчитель Жук В.Г.)

Метою уроку було продовження роботи над засвоєнням букв Д, д («де»), звуків [д], [д’]; закріплення вмінь виділяти у словах звуки[д], [д’], з визначенням локального місця звука (на початку, в середині, у кінці); вироблення навичок читання зв’язного тексту, розвиток мислення, уваги та мовлення учнів; викликати інтерес, захоплення до читання; виховувати повагу до праці, дбайливе ставлення до природи; застосування  здоров’язбережувальних технології, які забезпечать психічне здоров’я і комфорт учнів на уроці.

На протязі уроку діти та батьки виконували певні завдання, за які отримували квітку. Родини повідомили, що вони знають про Україну, презентували "Портрет літери", який заздалегідь готували вдома, читали вірші, чистомовки, скоромовки, виявляли зайву картку.

Значна увага приділялась роботі з текстом "Парк на пустирі". Діти вибирали з кошика жовто-блакитні стрічки з реченнями, читали їх, утворюючи зв'язний текст.

Було застосовано і музичну фізхвилинку, на якій діти співали та танцювали під супровід фортепіано.

Наприкінці уроку з'явився різнобарвний український віночок, кожна квіточка чіплялась з певним повідомлення про її властивості.

Свій настрій на уроці діти, батьки, гості визначили різнокольоровими метеликами, якими прикрасили лісову галявину.

Переглядів: 586 | Додав: lena4 | Теги: родинний урок-віночок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: