Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 20 » Спортивні змагання "Гідні та вільні"
18:59
Спортивні змагання "Гідні та вільні"

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

Протягом тижня в КЗ «Новогригорівська ЗОШ І-ІІ ступенів» заплановано низку заходів щодо вшанування Героїв Майдану: спортивні змагання, виховні години та години спілкування на тему: «Наш дух не зламати, свободу не вбити», відео та презентації на тему: «Я і Революція Гідності», конкурс малюнків на тему: «Ми – діти України».

Сьогодні в спортивному залі школи відбулися спортивні змагання (вчителі фізичної культури Якимов С.Є., Жук В.Г.) «Гідні та вільні» на честь подій Революції Гідності та Свободи, в яких взяли участь учні 5-9 класів. Свої фізичні здібності демонстрували команди із символічними назвами «Єдність» (капітан Єгоров Є.) та «Гідність» (капітан Зікун М.)

Кожен із учасників показував свій максимальний потенціал із стрибків у мішках, стрибків на скакалках, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, естафети та в перетягуванні канату.

Перемогу здобула команда «Гідність» з рахунком 20:10.

За наполегливість та старання кожен з учасників отримав невеличкі нагороди.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України!

Переглядів: 344 | Додав: lena4 | Теги: спортивні змагання Гідні та вільні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: