Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Святкування Дня вчителя
15:47
Святкування Дня вчителя

Промайнув дуже швидко перший місяць навчання. І дітки, і вчителі  з нетерпінням чекали справжнього свята – Дня вчителя, яке відбулося 2 жовтня.

Свято  стало  хвилюючим моментом для всіх: і учнів, і батьків, і вчителів.

 Гарно прикрашена зала, лунає ніжна, мелодійна музика про вчителів. Лунають фанфари, з'являються ведучі,  учні 9 класу, і починається дійство.

Під мелодію «Райдуга побажань» учні 3 класу вітають вчителів танком і дарують їм свої серця (повітряні кульки у вигляді серця).

На екрані з'являються слайди  про нашу дружню родину - вчителів. З екрану звертаються до вчителів зі словами вдячності діти, а потім доводять, що всі вони талановиті, а тому підготували грандіозний концерт: частівки, танці, пісні, сценки, гуморески, вірші.

Для кожного вчителя навіть було підготовлено гороскоп в гумористичній формі…

 Батьки  щиро подякували нашім  вчителям за доброту, піклування, знання.

Далі день продовжився самоврядуванням.

За давньою традицією, саме в День вчителя проводиться День дублера. Випускники школи та учні старших класів охоче взялися за справу. Вперше вони спробують виконати функції директора школи, випробувати себе в ролі вчителя, бо розуміють, що в майбутньому це дасть їм змогу зробити правильний вибір в обранні професії, відчути на собі труднощі та благородство цієї професії.

Виконувати функції директора школи дісталась учениці 9 класу Вчерашній Ользі.

Їй прийшлось відчути весь клопіт директорських справ: слідкування за дисципліною та порядком, проведенням уроків "новенькими" вчителями.

Вчителі, зі свого боку, підтримали директора, ретельно підготувавшись до уроків, бо кожному хотілось, щоб про його урок учні сказали, що він був найкращим, найцікавішим.

На лінійці були підведені підсумки роботи Дня дублера. Учні подякували своїм вчителям, бо їм все сподобалось. А випускники поділились своїми враженнями від пережитого за цей день, а їх було багато, але всі одностайно висловили свою думку: "Щоб бути вчителем, треба багато працювати над собою, багато знати, любити дітей, свою професію!"

Переглядів: 400 | Додав: lena4 | Теги: день дублера, День вчителя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: