Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 12 » Свято Осені
16:39
Свято Осені

У наше село завітала чудова урожайна пора, а разом з нею в школу прийшло і свято Осені. Це традиційний захід для нашої школи.

Погожої днини учні та вчительський колектив зібралися у святково прибраній залі школи. Ведучі свята, Лагер Тетяна Йосипівна та Луньова Людмила Леонідівна, радо привітали всіх присутніх, запросили у гості до золотої чарівниці Осені.

Учні старанно підготувалися до свята, і тому так весело і затишно було всім у залі, адже на сцену виходили справжні однодумці – великі шанувальники золотої Осені. Учні 1 – 5 класів виконали пісні про осінь «Диво-осінь», «Осіння казка» та вправно станцювали хореографічну композицію «Осінні листочки». Діти розповіли про осінні місяці, загадали загадки, провели цікаву поетичну сторінку. Найбільшу зацікавленість присутність викликала інтерактивна гра «Ми ходили до осіннього лісу», яку організували і провели вчителі. Далі діти грали у веселі ігри: «Парасолька і гумові чоботи», «Перешкоди», «Курчат по осені рахують». Тут вони змогли позмагатися у кмітливості, швидкості й спостережливості, за що й отримали призи. Також був проведений парний танцювальний конкурс «Осінні мелодії», переможцями якого стали Васильєва Мілана та Марченко Станіслав.

Крім гарно підготовлених номерів, учні презентували у святково прибраному залі свої композиції, виготовлені з природних матеріалів. Школярі разом з батьками дуже творчо підійшли до виготовлення робіт.

За традицією, у цей день було проведено також привітання осінніх іменинників.

Ось і підійшло до завершення іще одно традиційне шкільне свято. Осінь подарувала дітям по смачному яблучку з питаннями, на яке вони дали відповідь. Школярі навчилися милуватися осіннім дощиком, опалим жовтим листом, чути осінню диво-казку.

Переглядів: 291 | Додав: lena4 | Теги: свято осені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: