Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 5 » Свято Останнього дзвоника
19:59
Свято Останнього дзвоника

В передостанній травневий день школа немов застигла у святковому вбранні, очікуючи випускників, учнів, вчителів, гостей на традиційне свято Останнього дзвоника.
Свято відкрила директор школи Тедерова В.В.. Вона поздоровила всіх учнів, вчителів із закінченням навчального року та вручила грамоти за відмінне навчання та активну участь у житті школи та району. Є ким пишатися: Черський Віктор, Якубова Анастасія, Паздніков Володимир, Бондарчук Олеся – відмінники у навчанні. Черський В. посів І місця у районній олімпіаді з біології, у районному конкурсі малюнків «Фарби Донеччини», фотоконкурсі «Іскорка Божия».
Випускникам директор побажала успіхів у складанні іспитів, у правильному виборі подальших шляхів життя. 
На святі були присутні гості: настоятель Свято-Покровського храму, отець Володимир; Карюк О.В., методист РВО; Лагер С.О., представник Еко-Ілліч Агро.
Настоятель Свято-Покровського храму с. Бойове благословив випускників на вдачу та подальші успіхи, решті учнів побажав  добре оздоровитися за літо та повернутися у вересні до школи повними сил та енергії.
Не обійшлось і без подарунків – представник Еко-Ілліч Агро Лагер С.О. вручив усім учням школи пакети з солодощами.
Яскравим моментом залишиться в серці назавжди політ випущених у небо голубів, як символу миру, надії, сподівань на краще.
Випускників поздоровили учні 1 та 5 класів.
Благословили своїх дітей і батьки учнів 9 класу. Батьківські накази, поради стануть у нагоді кожному з випускників. 
І ось наступила мить, коли в останнє в стінах цієї школи пролунав дзвоник для 9-класників. Право надати останній дзвоник надано випускнику Борисенко Єгору та учениці 1 класу Дзюнь Дар’ї.
В добру путь! Щасливої дороги, випускники! 
Здрастуй, літечко!

 

Переглядів: 410 | Додав: lena4 | Теги: останній дзвоник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: