Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Урок-реквієм пам’яті подій Революції Гідності та Свободи.
20:57
Урок-реквієм пам’яті подій Революції Гідності та Свободи.

Сьогодні, 21 листопада, в актовій залі КЗ"Новогригорівська ЗОШ" було проведено урок-реквієм пам’яті подій Революції Гідності та Свободи, на який були запрошені учні 2-4 класів.

Вчителі, Сарбаш Л.В. та Жук В.Г., розповіли школярам про події цих років, переглянули уривок з документального фільму про останні революційні події 2013-2014 р.р., разом з учнями створили стенд "Небесна сотня".

Вшанувати ім’я цих патріотів - це не просто святий обов’язок, це наша шана і гордість за них, за їхню відданість, за відвагу.

Хвилиною мовчання, покладанням квітів, запалюючи свічки, вшанували патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини.

Пам'яті загиблих ми присвятили поетичні читання "Рідна Україна", виставку малюнків "Ми - діти України".

Малеча усвідомила, що ціною свого життя Герої Небесної Сотні довели, що наш український народ – нескорений, а його дух незламний.

Класні керівники побажали всім не втрачати людську гідність та вірити у щасливе майбутнє нашого народу.

…Мир. Ми всі так його прагнемо. Хай він настане якнайскоріше. Заради нашого майбутнього, заради пам’яті Героїв, які ніколи не вмирають.

Переглядів: 252 | Додав: lena4 | Теги: Урок-реквієм пам’яті подій Революці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: