Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Січень » 28 » Урок-реквієм, присвячений Міжнародному дню пам’яті жертв Голокосту, «Голокост – трагедія світу»
17:38
Урок-реквієм, присвячений Міжнародному дню пам’яті жертв Голокосту, «Голокост – трагедія світу»

27 січня 2020 р. в Новогригорівській ЗОШ І-ІІ ступенів вчителька історії Ілюхіна Н..Л. для учнів 5 – 9 класів провела урок-реквієм, присвячений Міжнародному дня пам’яті жертв Голокосту, «Голокост – трагедія світу». Метою уроку було ознайомлення та поглиблення знань учнів з темою Голокост, як одним із прикладів жорстокого ставлення фашистів до людей; розкриття змісту подій, пов'язаний з трагедією в Бабиному Яру, формування основ культури міжнаціональних відносин у суспільстві, виховання почуття гуманності та сприяння формуванню толерантності у міжнаціональних відносинах, виховання гордості за тих співвітчизників, які віддали своє життя заради інших.

На уроці діти поглибили знання про Голокост під час Другої світової війни на території Східної Європи, України, нашої Донеччини, познайомились з трагедією Бабиного Яру.

Наприкінці заходу всі присутні вшанували пам'ять загиблих у Голокості. Людство мусить не забувати про мільйони ні в чому неповинних євреїв і представників інших меншин, про чоловіків, жінок і дітей, яких було знищено варварськими методами, і віддавати їм належну шану.

Голокост нам треба пам’ятати,

Адже пам'ять – то є наша совість.

Помилок таких не допускати,

Не писати геноциду повість.

Переглядів: 171 | Додав: lena4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: