Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 16 » Відкритий урок з основ здоров’я за темою «Харчування і здоров’я. Якісне харчування . Вітаміни, їхнє значення для здоров’я"
10:40
Відкритий урок з основ здоров’я за темою «Харчування і здоров’я. Якісне харчування . Вітаміни, їхнє значення для здоров’я"

 

8 грудня в 1 класі Новогригорівської ЗОШ І – ІІ ступенів було проведено відкритий урок з основ здоров’я за темою «Харчування і здоров’я. Якісне харчування . Вітаміни, їхнє значення для здоров’я. Практична робота: «Вибір корисних для здоров’я продуктів» (вчитель Лагер Т.Й.)

Мета уроку: навчити учнів правильно харчуватися; пояснити значення вітамінів для організму людини; розвивати вміння робити правильний вибір продуктів; виховувати прагнення дотримуватись правил поведінки під час прийому їжі.

Тип уроку: засвоєння нових знань.

На уроці були присутні батьки.

На початку уроку дітей було налаштовано на позитив і запропоновано працювати під гаслом: «Якщо хочеш, щоб життя тобі усміхнулось – сам спочатку усміхнись життю…». Було проведено вікторину з перевірки знань попередньої теми, щоб діти згадали вивчене.

На уроці проводилися ігри: «Асоціативний кущ», «Мікрофон», «Угадай вітамін», «Овочі та фрукти», «Їстівне – неїстівне», творча хвилинка, відгадування загадок, робота в зошитах, робота в парах, робота біля дошки з елементами змагань, робота з батьками.

Активну участь на уроці брали батьки. Вони підготували цікаву інформацію про вітаміни та їх користь. Батьки підготували «Чорний ящик», в якому вони сховали різні продукти, в яких є вітаміни, і діти повинні були їх відгадати.

Ще на урок до першокласників завітав лікар Пілюлькін. Він розповів дуже багато цікавого про вітаміни, продукти харчування, про корисну та шкідливу їжу.

Діти побачили презентацію про Машуню і допомогли їй знайти продукти, в яких є вітаміни. Наприкінці уроку, як підсумок, діти працювали на картках.

Урок дітям і батькам дуже сподобався.

Переглядів: 275 | Додав: lena4 | Теги: їхнє значення для здоров’я, Відкритий урок з основ здоров’я за | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: