Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 22 » Відкритий виховний захід "Схід - Захід навіки разом" до Дня Соборності України
15:40
Відкритий виховний захід "Схід - Захід навіки разом" до Дня Соборності України

Нехай же лине добре слово,
Звучить так щиро і вагомо
Про нашу неньку-Україну,
Найкращу, дорогу, єдину!


Такими словами розпочався відкритий виховний захід «Схід -Захід навіки разом» в Новогригорівський ЗОШ I-II ст., присвячений Дню Соборності України.
22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято.

Учні та вчителі нашої школи з відповідальністю підготувались до цього заходу: малювали тематичні малюнки, випускали стіннівки, була організована виставка літератури, присвячена Акту Злуки двох Українських республік - УНР і ЗУНР, декламували вірші, співали пісні, взяли участь у флеш-мобі, переглянули історичний відеофільм про тяжку і тривалу боротьбу українського народу за національне визволення, утвердження державності, за соборність земель, революцію гідності.
Хвилиною мовчання вшанували пам‘ять загиблих героїв.
Наприкінці свята учні, вчителі, батьки об‘єднались в ланцюжок миру, який символізував Єдність, Волю, Незалежність України.

Віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети - побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
Захід був підготовлений вчителями Ілюхіною Н.Л. і Гаврюшенко В.М.

Начало формы

Переглядів: 296 | Додав: lena4 | Теги: Відкритий виховний захід Схід - Зах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: