Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 19

Учні  5 - 9 класів взяли участь у вікторині "Автомобіль, дорога, пішохід!", присвяченій місячнику "Увага! Діти на дорозі!".

Автомобіль, дорога, пішохід. Як нерозривно пов'язані ці три слова. Про їхній взаємозв'язок йшла мова на протязі всього заходу. Мета цього заходу - поглиблення знань учнів з ПДР; закріплення навичок виконання основних правил руху з метою попередження дитячого травматизму.

Дві команди, "Світлофор" та "Пішоходи", були настільки дружніми, швидкореагуючими та вмілими, що завдання, які їм запропонували, клацали як горішки.

Одним з цікавих для учнів став конкурс "Знання - сила". Кожній команді було запропоновано таблиці-схеми, дорожні знаки, яким потрібно було знайти місце на вулиці. Команда "Світлофор" справилася якнайкраще. А капітан команди Черський В. (учень 9 класу) р ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: lena4 | Дата: 19.09.2014

Для учнів молодших класів було підготовлено та проведено пізнавально-розважальне свято "Екскурсія по місту дорожніх знаків".

Змагались три команди: "Зелені", "Червоні", "Жовті".

Діти пригадали дорожні знаки; розігрували ситуації, можливі на дорозі; брали участь в естафеті; переглядали відео "Правила дорожнього руху".

... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: lena4 | Дата: 19.09.2014 | Коментарі (0)