Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 03

Привіт, літечко! З його приходом кожна дитина нашої школи радіє втричі більше, адже 2 червня розпочав роботу оздоровчий майданчик "Сонечко".

Одразу дітей було поділено на дві команди: "Суперстар" та "Міцні горішки", кожна з яких придумала собі назву, девіз, емблему.

Всі разом склали закони права майданчика.

Було проведено інструктаж з техніки безпеки життя та здоров'я дітей.

Дуже цікаво пройшла гра-естафета "Ворота бажань". Діти заходили до воріт і загадували бажання. Естафета складалася з декількох завдань: "Знайомство", казкова вікторина, гра-вірш "Хто сказав?", "Вдягни друга", конкурс-діалог "Розмова тварин", танцювальний марафон.

... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: lena4 | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

З першим весняним промінням сонця, ніжними пролісками прилинула до наших випускників остання шкільна весна, а з нею - радісне і сумне свято - свято Останнього дзвоника.

29 травня школа в сяйві квітів ніби притихла, очікуючи випускників, щоб благословити їх у доросле життя. Це для них, це в їхню честь зібралися почесні гості, батьки, друзі, односельці.

І ось настала хвилююча мить. Під звуки мелодії шкільного вальсу крокують випускники - Дзюнь Владислав, Самохін  Микола, Черська Анна, Черський Віктор -  на чолі з класним керівником - Гаврюшенко Валентиною Михайлівною.

 За традицією були покладені квіти до Обеліску загиблим воїнам-односельцям. Хвилиною мовчання вшанували безсмертний подвиг народу у роки Другої Світової війни.

Далі було ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: lena4 | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)