Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 27

23 лютого в школі під гаслом «Швидше, спритніше, сильніше» відбулися змагання Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів 5 – 6 класів «Олімпійське лелеченя».

Змагання складались  з презентацій команд, олімпійської вікторини, комбінованої естафети.

У складі двох  команд  було по троє дівчат і хлопців.

 Згідно  Положення про проведення заходу «Олімпійське лелеченя», у конкурсі «Презентація команди» учасники в довільній формі  представили назву, емблему та девіз. Переміг той, хто зробив це цікаво, жваво, весело та винахідливо.

В «Олімпійській вікторині» юним знавцям треба було відповісти на 20 запитань протягом відведеного часу. Тут переможців визначе ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: lena4 | Дата: 27.02.2016 | Коментарі (0)

 Святково прибрана зала. На стінах - портрети українських письменників, плакати, кросворди, ребуси, малюнки та вірші про мову, підготовлені учнями школи.

За рішенням ЮНЕСКО, 21 лютого всі народи землі відзначають Міжнародний день рідної мови. Зараз це свято крокує країною і кожен громадянин ще більше відчуває свою приналежність до свого народу, нації.

І мова – це той інструмент, який єднає народ у єдине ціле. Мова – це великий скарб, який треба цінувати, берегти і розумно збагачувати.

                                 О місячне сяйво і спів солов'я,

                                  Півонії, мальви, жоржини!

... Читати далі »
Переглядів: 368 | Додав: lena4 | Дата: 27.02.2016 | Коментарі (0)