Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Привіт, літечко! З його приходом кожна дитина нашої школи радіє втричі більше, адже 2 червня розпочав роботу оздоровчий майданчик "Сонечко".

Одразу дітей було поділено на дві команди: "Суперстар" та "Міцні горішки", кожна з яких придумала собі назву, девіз, емблему.

Всі разом склали закони права майданчика.

Було проведено інструктаж з техніки безпеки життя та здоров'я дітей.

Дуже цікаво пройшла гра-естафета "Ворота бажань". Діти заходили до воріт і загадували бажання. Естафета складалася з декількох завдань: "Знайомство", казкова вікторина, гра-вірш "Хто сказав?", "Вдягни друга", конкурс-діалог "Розмова тварин", танцювальний марафон.

... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: lena4 | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

З першим весняним промінням сонця, ніжними пролісками прилинула до наших випускників остання шкільна весна, а з нею - радісне і сумне свято - свято Останнього дзвоника.

29 травня школа в сяйві квітів ніби притихла, очікуючи випускників, щоб благословити їх у доросле життя. Це для них, це в їхню честь зібралися почесні гості, батьки, друзі, односельці.

І ось настала хвилююча мить. Під звуки мелодії шкільного вальсу крокують випускники - Дзюнь Владислав, Самохін  Микола, Черська Анна, Черський Віктор -  на чолі з класним керівником - Гаврюшенко Валентиною Михайлівною.

 За традицією були покладені квіти до Обеліску загиблим воїнам-односельцям. Хвилиною мовчання вшанували безсмертний подвиг народу у роки Другої Світової війни.

Далі було ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: lena4 | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

Поїзд знань "Початкова школа - старша школа" за номером 2011-2015 вирушив у дорогу 29 травня 2015 року о 10 годині на чолі з Сарбаш Л.В.. Пасажири поїзда Бойко Володимир, Бондарчук Олеся, Зікун Богдан, Карюк Богдан, Подгорна Анастасія, Сібілєв Данило із піснею "Голубой вагон" розпочали свято.

В дорозі учні згадували, як збирались в 1 клас, показували цікаві сценки про шкільне життя.

 На одній із зупинок до них підсіла Лінь, але школярі не схотіли брати її з собою в старшу школу й прогнали геть з поїзду.

За вікном промайнули рідні обличчя. Це наші любі батьки. Вони впізнавали себе в творах дітей, а потім разом пограли в гру "Склад ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: lena4 | Дата: 01.06.2015 | Коментарі (0)

27 травня у залі, прикрашеному повітряними кульками, малюнками, літерами, пройшло цікаве свято прощання з Буквариком.

Всі присутні побували начебто у казці.

Музичною композицією "Буратіно" учні 4 та 5 класів запросили першокласників на свято.

Вчитель Вікторія Геннадіївна Жук урочисто представила свій дружний 1 клас.

Начебто свято вже можна було б розпочати, але не вистачало головного героя - Букварика. І раптом зненацька завітав Незнайко, який був збентежений тим, що у лісі такий шум і галас. І в ту ж саму мить   він зрозумів, що накоїв лихо, віддавши Букварика Язі, вирішивши, що дітям він не потрібен.

Школярики 1 класу разом з Незнайком вирушили в казкову мандрівку до лісу в пошуках Важливої книги. Долаючи перешкоди, учні  розповідали вірші, відгадували загадки, співали пісні, грали в пізнавальні ігри, виконували ба ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: lena4 | Дата: 28.05.2015 | Коментарі (0)

З метою формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров'я учнів, поліпшення національно-патріотичного виховання в нашій школі пройшли спортивні змагання "Нащадки козацької слави" під гаслом: "Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе".

Під звуки козацького маршу розпочалося спортивне свято, команди вишукались на урочисту лінійку.

Козацький перелік було розпочато, лейтенантові Ростоцькому Дмитру Михайловичу було здано рапорти.

Другою частиною фестивалю були довгоочікувані спортивні змагання. Команди були ознайомлені з членами журі, яке складалося з військовослужб ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: lena4 | Дата: 24.05.2015 | Коментарі (0)

Цікавими та захопливими були 14 та 15 травня, бо в школі  тривав фестиваль європейських країн. Європа багатолика, єдина, близька, велика! Вона - наш спільний дім і колиска багатьох країн.

25 березня 1957 року у Римі було створено Європейський економічний союз. Його утворили 6 країн. На теперішній час до його складу входить 27 країн.

Європейський день 2015 року було розпочато гімном Євросоюзу.

Ведуча фестивалю Луньова Л.Л. ознайомила присутніх з країнами, які будуть приймати участь у заході: Беларусь, Італія, Чорногорія, Греція, Грузія, Чехія, Великобританія, Франція.

Учасники, представники держав, знайомили присутніх з інформацією про країну, проводили відеоекскурсію по дивовижним місцям країни.

1 клас (вчитель Жук В.Г.) запропонував подорож по Італії

... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: lena4 | Дата: 17.05.2015 | Коментарі (0)

 12 травня в актовому залі школи було радісно і гомінко. Всі були приємно схвильовані тому, що святкували свято найріднішої людини, людини, яка за місією Господа нашого, стала янголом-охоронцем на протязі життя для кожної дитинки.

 Діти підготували мамам святковий концерт, яскраві подарунки. Розважальна програма, в якій приймали участь діти і бабусі з мамами, була вдалою, всі були активні, жваві.

... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: lena4 | Дата: 13.05.2015 | Коментарі (0)

Щороку, 9 травня, коли за вікном буяє весна, коли все довкола розквітає, коли щедрі сонячні промені посилають на землю своє тепло, ми відзначаємо велике свято - День Перемоги у Другій світовій війні.

70 років переможна весна буяє світлом відродження й священної пам'яті. Своїми подвигами прославили нашу Вітчизну різні покоління солдат і матросів. На своїх плечах винесли вони тягар найстрашнішої війни ХХ століття - Другої Світової.

Минають роки, відлітають у вічність. Багато часу минуло, але не стираються з пам'яті ті трагічні дні. Пам'ять.  Вона нетлінна і вічна.

8 травня вчителі та учні нашої школи підготували і провели Урок пам'яті під назвою "Переможний травень". На свято були запрошені ветерани, воїни-учасники АТО, жителі сіл Новогригорівка та Панівка.

Учні та вчителі підготували святковий концерт.


		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: lena4 | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

7 травня для учнів та вчителів нашої школи було проведено майстер клас по виготовленню квітки маку - оберегу, символу сонця, крові та смерті.

Аудиторія була розчулена переглядом кліпу до пісні "Маки червоні".

На цьому емоційному підйомі була повідомлена інформація про те, як в українській міфології трактується значення квітки маку. Всі прийшли до висновку, що, з однієї сторони, графічне зображення маку уособлює квітку, з другої - кривавий слід від кулі. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона - запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Наступним етапом заняття була практична робота " Як зробити мак власноруч" до Дня пам'яті загиблих під час Другої  світової війни. Робота проводилася поступово, крок за кроком. Діти працювали разом з вчителями.

... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: lena4 | Дата: 11.05.2015 | Коментарі (0)

Учні нашої школи взяли участь у районному огляді-конкурсі художньої самодіяльності, який відбувся 30 квітня у районному Будинку дитячої творчості.

У яскравих народних костюмах вони представили на суд журі попурі українських народних пісень: "Червона рута" (Черська Анна, 9 клас, Вчерашня Ольга, 8 клас, Якубова Анастасія, 6 клас),

"Ти ж мене підманула" (Бондарчук Олеся, Карюк Богдан, 4 клас),

"Несе Галя воду" (Зікун Дарина, Царевич-Фтиць Костянтин, 1 клас, Подгорна Анастасія, Бондарчук Олеся, 4 клас),

"Розпрягайте, хло ... Читати далі »

Переглядів: 847 | Додав: lena4 | Дата: 04.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 29 30 »