Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 7 » «Барвистий промінчик літа»
10:20
«Барвистий промінчик літа»

Літо – час відпочинку і оздоровлення дітлахів. Наша школа на початку канікул створила умови для змістовного дозвілля дітей в пришкільному майданчику «Сонечко» з денним перебуванням, який діяв з 01.06. по14.06.2016р.

Наші діти під час відпочинку ще більше здружилися, отримали незабутні враження та позитивні емоції.

Насиченими різноманітними подіями,  запам’яталися екскурсії в краєзнавчий музей, пожежну частину, друкарню, будинок ДТ смт Никольське.                

Школярі мали змогу показати свої фізичні можливості,загартуватися, проявити витримку, зосередженість, кмітливість, поповнити свої знання під час мандрівки на велосипедах «Стежками минулого», конкурсу рибалок, гри на місцевості «Морзянка», екологічної подорожі «Наше довкілля», створення гербарію «Лікарські рослини», «Козацьких розваг», хвилинок здоров’я,флеш мобу, малюнків на асфальті.

А найяскравішим став останній день, що без пребільшення перетворився на шоу - концерт, де діти виступали і в ролі авторів, і в ролі справжніх артистів. Все було захоплююче, тому всі отримали неабияке задоволення.

Якісну роботу та професіоналізм, невичерпну фантазію та ентузіазм в організації культурно – дозвіллєвої діяльності майданчика проявили вихователі – Сарбаш Л.В., Лагер Т.Й., Карюк О.В., Крищук В.Ф., Ілюхіна Н.Л., Луньова Л.Л.

Радченко Н.Л. та Жигадло Н.В., при підтримці ГунченкоТ.М., забезпечували щоденне гаряче, різноманітно – корисне, вітамінне харчування.

Кожного ранку проводила огляд стану здоров’я досвідчена медична сестра – Сарбаш М.К.

Відповідальність за порядок в ігрових кімнатах і на подвір’ї школи несла техробітниця Довгополик І.М.

Адміністрація школи, педагогічний, батьківський та учнівський колективи висловлюють щиру вдячність Пещеріній К.І., Грушевому В.М., Жук В.Л., Якименко В.О., Якименко Ф.М. за надану можливість оздоровити наших дітей.

Ваша підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем школи. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, душевного спокою та достатку. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння і благодійність.

 Сподіваємося, що дітям запам’ятаються дні табірного життя. Вони наберуться сил, відпочинуть, розкриють творчі якості і з нетерпінням чекатимуть наступного літнього сезону.

Переглядів: 330 | Додав: lena4 | Теги: пришкільний табір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: