Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 07

Літо – час відпочинку і оздоровлення дітлахів. Наша школа на початку канікул створила умови для змістовного дозвілля дітей в пришкільному майданчику «Сонечко» з денним перебуванням, який діяв з 01.06. по14.06.2016р.

Наші діти під час відпочинку ще більше здружилися, отримали незабутні враження та позитивні емоції.

Насиченими різноманітними подіями,  запам’яталися екскурсії в краєзнавчий музей, пожежну частину, друкарню, будинок ДТ смт Никольське.                

Школярі мали змогу показати свої фізичні можливості,загартуватися, проявити витримку, зосередженість, кмітливість, поповнити свої знання під час мандрівки на велосипедах «Стежками минулого», конкурсу рибалок, гри на місцевості «Морзянка», екологічної подорожі «Наше довкілля», створення гербарію «Лікарські рослини», «Козацьких розваг», ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: lena4 | Дата: 07.09.2016 | Коментарі (0)

9 червня наша школа випускала у подальше життя своїх діток, які, як пташенята з гнізда, готові випурхнути зі школи, розлетітися хто куди.

Гарно прикрашений шкільний двір: малюнок хати, від якої відлітають 4 лелеки; квіти, вишиті рушники, ікони, арки для випускників та їхніх батьків…

На шкільному подвір’ї, як завжди, багато односельців, близьких та рідних випускників. На почесному місці гості нашого свята – Третяк А.П., начальник відділу освіти, депутат райради, Плавська І.М. – заступник голови райради, Проценко Н.П., помічник Народного депутата України Лубінця Д.В., Антикало С.М. – директор КЗ Методичний центр.

Свято розпочинає Бог знань та мудрості, який запалює свічки у родинних гніздах.

... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: lena4 | Дата: 07.09.2016 | Коментарі (0)