Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 16 » Родинне свято «Жінка – чарівне слово»
20:37
Родинне свято «Жінка – чарівне слово»

З метою прищеплювання любові та поваги до жінки - матері, бабусі, сестрички, подруги, вихованню шанобливого ставлення до неньки-України в школі відбулось родинне свято, присвячене чарівним жінкам.

Весна приносить нам багато чудових свят, які ми відзначаємо всією родиною.

І ось настав березень – найкращий місяць у році. Природа довкола починає прокидатися, оживати. Радіють наші бабусі та матусі, сестрички та подружки, адже наблизилось їхнє свято.

Так співпало в цьому році, що день жінок відзначали у Масляну, тому родини з’явились не з порожніми руками: хто з млинцями, хто з пирогами.

Всі присутні зручно розташувалися за накритими столами. Ведуча Сарбаш Л.В. запевнила, що діти підготували цікавий концерт, всім буде весело.

Перед присутніми з’явились переодягнені у дівчат хлопці (Зікун Микита та Романюк Владислав), вони привітали жінок, дівчат і побажали всім бути такими ж гарними, як вони.

«Героїні» мріяли потрапити на подіум, і учні 3 класу надали їм таку можливість, продемонструвавши у гумористичній формі тенденції  весни-2016. Моделі були неперевершені, вони отримали масу овацій та бурних аплодисментів.

Далі концертну програму вели джентльмени (хлопці старших класів).

Обіцяні сюрпризи не забарились:

  • це і гуморески: від хлопців 4 класу «Чом нема у нас охоти до домашньої роботи», 5 класу -  «Квітка для Одарки», 6 класу – «Мама у відрядженні»;

  • і пісні: від учнів початкових класів «Матусенька», «Мамочка моя», «Українка я маленька», «Кукла» у виконанні Тіт Анастасії (1 клас),  «Про маму» - Васильєва Мілана (1 клас), інсценізовані пісні від учнів 5 класу – «Колискова» (Подгорна Анастасія), «Весела господарка» (Карюк Богдан), «Мала баба курку»,  «Квіти в волоссі»  - від учениці 7 класу Щукіної Софії, від усіх хлопців – «Мамо і я» тощо;

  • це і веселий танок «Квіточка» у виконанні учнів 1-2 класів;

  • і веселі п'єси на баяні від учня 6 класу Вчерашнього Богдана;

  • і гра «Віночок» із слів любові матусям.

Гостям приємно було побачити себе на екрані у презентаціях «Моя люба матуся», «Наші мами теж були дітьми», «Бабуся рідненька».

А ще всі разом заспівали караоке пісню «Мамо».

Наприкінці свята дівчатка 1-2 класів інсценуванням віршу «Пироги» запросили всіх до чаювання.

Всі присутні залишились задоволені святом.

«Чого хоче жінка? Уваги, любові, щоб рідні були і щасливі, й здорові; тепло дарувати своїм діточкам; всміхатися сонцю, весні, квіточкам; вона хоче злагоди й миру у світі, а ще вона хоче кохати і творити».

Переглядів: 416 | Додав: lena4 | Теги: свято жінок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: