Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Відзначення 40-ї річниці створення Української Громадської групи сприяння виконання Гельсінських угод
10:08
Відзначення 40-ї річниці створення Української Громадської групи сприяння виконання Гельсінських угод

На виконання Указу Президента України П.Порошенка від 4 квітня 2016 року № 126/2016 «Про відзначення 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод» нагадаємо українські громадсько-політичні події 1976 року в контексті тривалої боротьби за права людини і суверенітет України./for_new/2016-2017/40-a_richnicja_ugg.doc

З метою гідного відзначення 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод, сприяння розвитку правозахисної громадської діяльності в Україні у школі вчителем історії Ілюхіної Н.Л. було проведено інформаційно-просвітницькі заходи: перегляд презентації «УГС з прав людини: мир та безпека», бесіда «Держава – гарант свободи і суверенності особи та народу».

Під керівництвом вчителя юні історики Бойко Д. та Якубова А. (учениці 8 класу) провели бесіду для учнів 5 – 8 класів «Захист прав людини – основа мети Гельсінської спілки».

Грядуща доля наших нашого народу стверджується в живому серці нації. Ми звертаємось до всіх небайдужих громадян нашої держави підтримати дружній заклик Громадської групи: «Давайте разом утверджувати суспільство радості, правди і братерства».

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 310 | Додав: lena4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: