Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 25

На виконання Указу Президента України П.Порошенка від 4 квітня 2016 року № 126/2016 «Про відзначення 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод» нагадаємо українські громадсько-політичні події 1976 року в контексті тривалої боротьби за права людини і суверенітет України./for_new/2016-2017/40-a_richnicja_ugg.doc

З метою гідного відзначення 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод, сприяння розвитку правозахисної громадської діяльності в Україні у школі вчителем історії Ілюхіної Н.Л. було проведено інформаційно-просвітницькі заходи: перегляд презентації «УГС з прав людини: мир та безпека», бесіда «Держава – га ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 309 | Додав: lena4 | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

21 жовтня в нашій школі вчитель початкових класів  Лагер Тетяна Йосипівна провела  чудове свято  для дітей початкової школи  «Золота Осінь».

 Дітей було розділено на дві команди і вдягнено маски з осінніми листочками, які діти виготовляли самі на уроці трудового навчання.

 Свято розпочалося піснею про чарівну Осінь і ця пісня налаштувала дітей на гарний настрій. Діти залюбки на початку свята побували художниками  (домашнє завдання було намалювати малюнок про Осінь і підготувати до нього загадку) і поетами - розповідали вірші, які підготували разом з батьками. 

 Далі на свято завітала пані Осінь з кошиком у руках, в якому дари Осені – овочі та фрукти. Вона привітала дітей зі святом і загадала багато загадок про явища природи восени, а потім провела гру « Вгадай овоч на смак». Учні в знак подяки та гостинності заспівали для Осені частівки.

Далі було проведено багато ігор та практ ... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: lena4 | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва.

З давніх-давен Богородиця є покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. Запорожці, зокрема, мали на Січі церкву на честь Покрова Пресвятої Богородиці з іконою її Покрова. Окрім того, на свято Покрови в Україні відбувалася Велика рада, що обирала гетьмана, визначала, як козацтву жити далі. Тому символічно, що це свято встановлене Указом Президента № 966/99 від 07.08.1999 р. припадає саме на цю дату.

У документі, підписаному Леонідом Кучмою, говориться: «Враховуючи історичне значення і заслуги українського козацтва в затвердженні української державності і істотний внесок в сучасний процес державного будівництва, ухвалюю встановити День українського козацтва» .

Українське козацтво покрило себе та всю Україну невмирущою славою. Вона полита потом та кров’ю  сотень поколінь, їхніх героїчних предків. Захис ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: lena4 | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

30 вересня у школі вітали вчителів, адже незабаром День вчителя.

Кожен клас підготував номер-подарунок для вчителя.

Свято розпочалося з перегляду відеоролику «Якби я був президентом», який підготували учні 8 класу (класний керівник Крищук В.Ф.).

Учні 1 класу (класний керівник Івашина І.В.) та учні 3 класу (класний керівник Жук В.Г.) інсценували гуморески.

Учні 2 класу дали змогу побувати у первісно-общинному періоді. Вони разом з вчителем, Луньовою Л.В., розіграли сценку про навчання наших далеких предків, а наостанок станцювали танок первісних людей.

Танок та вірші-привітання для вчителів було підготовлено учнями 4 класу (класний керівник Лагер Т.Й.).

Свою майстерність у декламуванні віршів показали й учні 5 (класний керівник Карюк О.В.) та 6 класів (класний керівник Гаврюшенко В.М.).

Частівки на шкільну тематику для вчителів підготували учні 7 класу (класний керівник Тімченко А.І.).

Наостанок всі учні засп ... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: lena4 | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)