Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 15

1 червня стартувала робота пришкільного майданчика «Сонечко». Для школярів заплановані цікаві заходи: конкурси, змагання, творчі години, екскурсії, розважальна програма. І уже 2 червня діти побували у селищі Нікольському, де відвідали краєзнавчий музей, пожежну частину, типографію.

У музеї знайомство почалося з експонатів, розташованих  на подвір’ї:  алеї Героїв війни й праці,  старовинних знарядь праці предків, козацької мазанки. А потім ми перейшли до залу, який знайомить з подіями Другої Світової та війни, свідками якої ми є зараз. Учні, особливо хлопці, зацікавлено розглядали колишнє й сучасне військове знаряддя, уважно слухали розповідь  екскурсовода.

Продовжилась екскурсія у виставковому, старовинних речей та природничому залах ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: lena4 | Дата: 15.06.2016 | Коментарі (0)

Останнє  родинне  свято в  початковій школі відбулося в  школі. На святі були присутні  ті, хто  допомагав  учням підніматися сходинками Країни Знань: це батьки, вчителі, працівники школи.

Всім було водночас і сумно, і радісно, а найбільше хвилювалися, мабуть, випускники.

Учні до свята готувалися заздалегідь, вивчили багато пісень, віршів, жартів.

Переглядаючи слайди «Шкільної історії»,  всі присутні пригадали, як же жилося дітям в початковій школі.

Урочистою була хвилина нагородження випускників. На згадку про роки навчання діти отримали дипломи та іменні медалі. Учні склали присягу учнів, які готуються стати школярами ІІ ступеня. Від першої вчительки діти отримали благословення  і подарунок &ndash ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: lena4 | Дата: 15.06.2016 | Коментарі (0)