Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 3 » Перший урок
22:22
Перший урок

З метою виховання в учнів патріотичного почуття, національної свідомості, гордості та шанобливого ставлення до героїв – захисників незалежної України у школі було проведено Перший урок на тему: "Ми – нація єдина, твої ми діти, Україно!".

Зал було прикрашено в національно-патріотичному стилі: жовто-блакитними кульками, власноруч вишитими рушниками, в глечиках  - гілки калини, соняшника, колосся жита, чорнобривці. Стіну прикрашав віночок з різнокольоровими стрічками.

На урок завітали мешканці села, батьки, воїни АТО, працівники міліції, головний спеціаліст відділу освіти.

Урок розпочали дівчата в жовто-блакитних сукнях зворушливим таночком "Віночок".

Ведучі уроку Карюк О.В. та Жук В.Г. оголосили тему і запропонували присутнім висловити свою думку на питання, що для кожного з них є Україна. Зі слів дітей та гостей, Україна -  це рідний дім, рідне село, мелодійна, ніжна мова, вишиванки, верба і калина,  і мама...

Наступним етапом уроку була Творча майстерня. Чотири групи школярів, батьків, вчителів, гостей створили та презентували колективні роботи: "Дерево нації", "Прапор України", "Герб України", "Карта України".

Не забули присутні і про людей, які захищали і захищають нашу державу. До слова було запрошено воїнів АТО та представників міліції.

Наприкінці уроку учні склали обітницю мамі і татові, всевишньому Богові, що будуть щиро любити неню-країну, що силу всю, розум і вміння вони завжди будуть готові для неї зложити!

Закінчився урок хоровим виконанням пісні "Квітуча Україна":

Ми покладемо за мету

Від малу й до загину

Любити землю цю святу,

Що зветься Україна!

 

Переглядів: 384 | Додав: lena4 | Теги: перший урок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: