Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 14

З 01.09. по 10.09. у школі проходила декада з попередження дорожньо-транспортного травматизму "Мова вулиці" в рамках рейду "Увага! Діти на дорозі!"

Метою виховних заходів (для початкових класів - гра-подорож "Дорожній рух"; для старшокласників - вікторина "Автомобіль, дорога, пішохід") було поглиблення знань учнів з правил дорожнього руху, закріплення навичок виконання основних правил з ПДР, виховання культури поведінки на вулиці, в громадських місцях та транспорті.

Учням було запропоновано відвідати станції: "Ерудит", "Автомультик", "Проспект знань", "Літературна", де діти мали змогу вирішити багато цікавих завдань.

Були і практичні завдання: розгадати ребус, скласти пазли.

Під час ігор діти проявили організаторські здібності, винахідливість, компетентність та достатній рівень ерудованості.

Підготувала та провела заходи з ПДР вчитель англійської мови Гаврюшенко В. ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: lena4 | Дата: 14.09.2015 | Коментарі (0)

В нашій школі розпочались заходи до тижня фізкультури та спорту "Україна - олімпійська країна". Увазі дітей була представлена презентація "історія Олімпійських ігор" та стіннівка "Олімпійські чемпіони України". Сарбаш Л.В. розповіла, що Олімпійські змагання зародились у Стародавній Греції на честь бога Зевса та його дружини Гери. Чоловіки змагались у бігу на різні дистанції, стрибках у довжину, метанні диска, списа, перегонах на колісницях та боротьбі. Жінки - тільки змагання з бігу.

Нагородження переможців відбувалося на 5 день олімпійських святкувань. Переможців Олімпійських ігор увінчували гілкою оливи. Під час проведення Олімпіади припинялись війни, щоб не було перешкод для бажаючих відвідати змагання.

Сучасні  Олімпійські ігри відновились у 1896 році в Афінах. Їх символ - п'ять переплетених кілець, що символізують толе ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: lena4 | Дата: 14.09.2015 | Коментарі (0)