Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 03

З метою виховання в учнів патріотичного почуття, національної свідомості, гордості та шанобливого ставлення до героїв – захисників незалежної України у школі було проведено Перший урок на тему: "Ми – нація єдина, твої ми діти, Україно!".

Зал було прикрашено в національно-патріотичному стилі: жовто-блакитними кульками, власноруч вишитими рушниками, в глечиках  - гілки калини, соняшника, колосся жита, чорнобривці. Стіну прикрашав віночок з різнокольоровими стрічками.

На урок завітали мешканці села, батьки, воїни АТО, працівники міліції, головний спеціаліст відділу освіти.

Урок розпочали дівчата в жовто-блакитних сукнях зворушливим таночком "Віночок".

Ведучі уроку Карюк О.В. та Жук В.Г. оголосили тему і запропонували присутнім висловити свою думку на питання, що для кожного з них є Україна. Зі слів дітей ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: lena4 | Дата: 03.09.2015 | Коментарі (0)

Урочисто, цікаво, невимушено пройшло свято 1 дзвоника у Новогригорівській школі. Воно розпочалося танком школярів, під час якого діти склали вислів: "Свято знань".

Хвилюючий момент - на подвір'я батьки виводять першокласників. Малюки давно чекали на це свято, тому добре підготувались: виразно читали вірші, співали пісню.

Привітати школярів зібралось багато гостей: отець Володимир, настоятель Свято-Покровського храму с. Бойове; Чемова Т.К., головний спеціаліст відділу освіти;  Проценко О.В., голова Боївської сільської ради; Лагер С.О., представник "Ілліч-Агро"; Радченко С.В., заступник начальника Володарського РВ, підполковник міліції; Бондарєв ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: lena4 | Дата: 03.09.2015 | Коментарі (0)