Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 18 » Змагання "Майбутні чемпіониУкраїни".
21:14
Змагання "Майбутні чемпіониУкраїни".

Олімпійський тиждень в школі завершився веселим змаганням "Майбутні чемпіониУкраїни".

Перед початком заходу до учасників звернулася директор школи Тедерова В.В. і побажала всім учасникам безкомпромісної боротьби, перемог. А найголовніше, щоб діти хотіли займатися спортом. Бути сильними - вимога часу. Бути готовим захищати свою Батьківщину - святий обов'язок кожного! Адже спорт - це здоров'я, це майбутнє нації.

Вчителі фізичної культури, Жук В.Г. та Сарбаш  Л.В.,  підвели підсумок конкурсу на кращу стіннівку "Олімпійські чемпіони України". Не було тих, хто програв. Всі класи отримали подяки за участь.

Після офіційної церемонії  команди підготувалися до старту і розпочалось найцікавіше.

Дві команди 1 - 4 класів ("Спортики" та "Фізкультурники") та дві команди 5 - 9 класів ("Олімпіки" та "Чемпіони") мали нагоду проявити свої найкращі вміння та якості у стрибках навприсядки, пересуванні парами, перетягуванні супротивника, переправі на дощечках, зав'язуванні стрічок та подоланні смуги перешкод.

Найбільше радості учасникам і присутнім принесла смуга перешкод: подолати прірву; стрибки у мішках; "сяду на пеньок, з'їм пиріжок";  "водяна перешкода".

Протягом змагань фортуна неодноразово переходила від однієї команди до іншої, були і радість, і розпач. Зрештою, перемогу виборола серед початкових класів команда "Фізкультурники", а серед старших класів - "Чемпіони".

Журі нагородило юних спортсменів грамотами, побажало всім учасникам не зупинятись на досягнутому, продовжувати активно займатися фізичною культурою та здобувати нові перемоги!

Переглядів: 436 | Додав: lena4 | Теги: спортивні змагання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: